OFICIAL / Bălgrădean, dat afară de la Concordia Chiajna, bun la FCSB

Vicecampioana FCSB s-a inteles cu fostul dinamovist Balgradean, legitimat in prezent la Concordia Chiajna.

„Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama ca nu poate copilul asta, Vlad. Nu sunt suparat. Eu am incercat ceva greu cu Vlad. Ma asteptam sa mai greseasca, dar ziceam ca se intareste in poarta. La primul gol cu Dinamo nu a fost problema, se mai intampla, dar la al doilea mi-am dat seama ca nu poate. O sa mai joace si el, o sa mai intre din cand in cand, o sa-i mai dam incredere”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

„Am greşit că l-am dat pe Niţă. Toată vina e numai a mea, i-am spus lui Dică. Mi-au spus că dacă îl dau pe Niţă e posibil să pierdem campionatul. Am pierdut două şi cu două patru puncte. Al doilea gol nu ai voie să-l iei.

Eu dacă eram în poartă apăram mingea aia. Apăra oricine. Am vorbit, luni e ultima zi, să vedem dacă putem face de urgenţă un transfer de portar. Luni neapărat încerc de urgenţă un portar”, a spus Becali după Dinamo – FCSB, scor 2-2, când a decis că nu va mai miza pe „Messi al portarilor”.

„Am fost sunat de Becali! Eu sunt acum în vacanță la Firenze. Vin în România și discutăm. Nu am semnat cu Steaua”, a fost reacția lui Bălgrădean, pentru digisport.ro.

Acesta a fost exclus de Concordia Chiajna din lot, la începutul anului. FCSB va plăti o sumă de bani celor de la Concordia, iar jucătorul va renunța și el la o parte din restanțele pe care clubul ilfovean le avea față de el.

Gabriel Mirza

Share