Rezultate notabile pentru gimnastele ieşene la “Grand Prix Moscova”

Gimnasta ieşeană Andreea Verdeş a avut o evoluţie remarcabilă la primul turneu internaţional al anului, “Grand Prix Moscova 2018”, un puternic concurs la startul căruia s-au aliniat 43 de competitoare.

Într-o companie selectă, din care au făcut parte campioane și medaliate mondiale și europene, eleva antrenorilor Cătălina și Constantin Radu s-a ridicat la nivelul partenerelor de întrecere, ocupând în final locul 14 la individual. “Rezultatul Andreei Verdeş este unul foarte bun, în condiţiile în care în faţa ei s-au clasat şase sportive din Rusia, o forţă în gimnastica ritmică mondială”, a precizat antrenoarea Cătălina Radu.

În marele Palat al Sporturilor Lujniki din Moscova, Andreea Verdeș a avut evoluții de ținută la cerc (15,350) și minge (14,900), fapt pentru care organizatorii au desemnat-o rezervă pentru finalele la cele două obiecte, în care au intrat sportivele cu cele mai bune opt rezultate.

În cadrul aceluiași eveniment de gimnastică ritmică de la Moscova, o altă ieșeană, Laura Aniței, în tandem cu Denisa Stoian de la CSM Ploiești a cucerit medalia de argint pentru România, în concursul rezervat echipelor de junioare.

 

Share