CSM București țintește către trofeu: „Vrem să câștigăm Liga Campionilor”

CSM Bucuresti va juca luni seara, in deplasare, meciul impotriva formatiei Gyor, in cadrul Grupei Principale I a Ligii Campionilor.

„Tigroaicele” sunt motivate sa isi mentina pozitia de lider in clasament, Gyorul fiind doar la un punct departare pe locul secund.

„Avem o deplasare foarte grea, dupa care meci acasa si plecam in Rusia, ne dorim sa obtinem cat mai multe puncte in cele trei meciuri ramase in grupa principala”, a declarat Cristina Neagu.

„Nu vreau sa ne gandim ca suntem obligate sa castigam, normal ca ne dorim foarte mult si putem, pe asta ne axam”, a spus si Iulia Curea.

Daca jucatoarele au evitat sa o spuna, antrenoarea Helle Thomsen a recunoscut ca echipa bucuresteana are ca obiectiv castigarea Ligii Campionilor.

„Nu este un meci in care trebuie neaparat sa castigam pentru ca vrem sa ajungem in Final Four, vrem sa castigam Liga Campionilor si nu depinde totul de acest duel. Dar cu siguranta ar fi bine pentru echipa noastra sa mergem la Gyor si sa invingem”, a declarat Helle Thomsen, potrivit Digi Sport.