Decizia mult așteptată a fost anunțată de către FRF! Etapele din eșaloanele inferioare au fost amânate

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal s-a reunit miercuri, pentru a decide soarta următoarelor etape din Liga a II-a și Liga a III-a.

Decizia luată în cadrul acestei adunări a fost una favorabilă echipelor de fotbal din eșaloanele inferioare. Reprezentanții Comitetului Executiv au decis în unanimitate reprogramarea etapei din Liga a II-a și amânarea returului Ligii a III-a, din cauza condițiilor meteorologice din ultimele zile.

Astfel, grupările din cel de-al treilea eșalon vor juca etapa amânată în această săptămână pe data de 28 martie și, tot atunci, se va disputa și etapa cu numărul 23 din Liga a II-a.

Iată decizia Federației Române de Fotbal:

„Întrunit miercuri, 28 februarie, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapei din Liga 2 și Liga 3 din datele de 2–3 martie 2018, aceasta urmând a se desfășura la data de 28 martie 2018.

În plus, etapa din Liga 2 și Liga 3 programată în 6-7 aprilie se va desfășura exclusiv în data de 6 aprilie, iar cea programată în data de 18 aprilie, când va avea loc Adunarea Generală a FRF, se va desfășura în data de 21 aprilie 2018. De asemenea, runda programată în data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Share