REVISTA 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ CU NUMĂRUL 17! Bernadette Szocs are Europa la picioare

Al 17-lea număr al revistei 100% Sport, 69, dacă includem și IlfovSport, a apărut vineri, 2 martie, la toate chioșcurile Inmedio, dar și cele care distribuie revista noastră. Chiar dacă am fi vrut să vestim venirea primăverii, numărul nostru apare înaintea unui weekend fără fotbal, amânat din cauza frigului și zăpezii de la începutul acestei săptămâni, așa că vă puteți delecta cu poveștile din noul 100% Sport. Până la următorul număr, de la începutul lui aprilie, vă garantăm că vine și primăvara :). Redacția noastră dedică încă odată numărul din martie sportivelor, fiind luna femeilor, iar Bernadette Szocs ne povestește cum a câștigat Europe Top 16.

În ciuda vârstei sale fragede (va împlini 23 de ani la 5 martie), Berni, cum este alintată ea, și-a dovedit deja clasa, câștigând, la începutul lunii trecute, la Montreux (Elveția), Europe Top 16 Cup, una dintre cele mai prestigioase competiții din câte se organizează pe continentul nostru, în tenisul de masă. “Mi-ar lua săptămâni ca să scriu ceea ce simt acum, un mixt de sentimente! Sunt foarte fericită deoarece această performanță individuală este cea mai importantă obținută în cariera mea! Sunt recunoscătoare pentru că sunt înconjurată de o echipă extraordinară de antrenori,  psiholog, medici, preparatori fizici și suporteri minunați care au fost alături de mine în momente bune și mai puțin bune! În același timp, însă, trebuie să recunosc că sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să împart această medalie de aur cu unul dintre cei mai importanți antrenori ai carierei mele, domnul Gheorghe Bozga, care sper că mă privește de acolo de sus!”, a povestit Bernadette Szocs pentru 100% Sport. Berni vorbește deschis într-un interviu despre sport și nu numai, pe care-l citiți dacă vă achiziționați ultimul număr 100% Sport.

Ce mai citim în numărul 17 al 100% Sport

 • Campioană la echitație la doar 17 ani. Olteanca Ioana Ninulescu este campioană națională la echitație, la categoria ei de vârstă, ajutată de Quasar, un Oldenburg, al cărui nume înseamnă galaxie activă.
 • Poli e frunce-n handbal. Echipă solidă, dar obișnuită cu clasări în afara podiumului, SCM Politehnica Timișoara atacă în 2018 primele poziții în Liga Zimbrilor.-
 • Neptun renaște din propria cenușă. CSU Neptun visează să readucă handbalul feminin constănţean în prima ligă, după ani de chin cauzaţi de problemele financiare/
 • Tânărul care împușcă medaliile. Trăgătorul ieșean Dragomir Iordache este marea speranță a Iașiului și a României pentru Olimpiada de la Tokyo. În vârstă de doar 19 ani, sportivul cu dublă legitimare CS Politehnica Iași – Steaua București a avut un an 2017 foarte bun şi visează la titlul suprem în Japonia, peste doi ani. Iordache a fost desemnat cel mai bun sportiv al  Federaţiei Române de Tir în ultimii doi ani.

 • Golgheterul veteran al Ligii I

La 37 de ani, atacantul lui Sepsi Sf. Gheorghe, Attila Hadnagy, este unul dintre veteranii Ligii I, fiind devansat doar de Florin Cernat şi Lucian Sănmărtean. „Mă
simt excelent atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. În toată cariera mea am făcut multe sacrificii, iar seriozitatea a fost cuvântul de ordine. Cel mai important lucru
este să nu păcăleşti fotbalul”, a spus Hadnagy pentru 100% Sport.

 

 • World Cup, o istorie de 88 de ani în afișe. „100% Sport” vă prezintă un scurt istoric al tuturor edițiilor Campionatului Mondial de Fotbal, cu posterele din 1930 și până în prezent, dar și povestea lor.
 • Sportivii noștri care au schimbat granița.  La Diaspora Sportivă, episodul 6, Marian Burlacu vorbește despre performerii români care nu s-au îndreptat doar spre rugby-ul din Franța, ci au animat și sporturi precum tenisul sau voleiul.

 

 • Replay – Acum 30  ani. Ce făceați în martie 1988? Acum 30 de ani. Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea
  vreme care să vă reîmprospăteze memoria. Lectură plăcută!
 • Luptele din rugby și fotbal. În cadrul “Lecției de Sport”, Marian Burlacu scrie despre britanicii și francezi care și-au disputat controlul asupra sportului cu balonul rotund, respectiv oval.

 

 • De vorbă cu Titus Vîjeu. Deopotrivă poet, publicist, traducător, profesor și critic de film, Titus Vîjeu este definiția intelectualului autentic. Chiar dacă sportul nu se află pe agenda sa de lucru, părerile la adresa sa venite din partea unui asemenea erudit nu au cum să nu fie interesante.

 

 • Marcel Pușcaș, despre fractura maturității. La Colțul Specialistului, într-un text plin de emoție, Marcel Pușcaș își amintește perfect cum i-a rupt piciorul Marcel Sabou.

 

 • Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.
 • Nemțeanu, o viață plină de accidentări. De multe ori soarta poate fi perfidă. După ce la început îți face cu ochiul și te face să crezi că totul poate fi posibil, ceva mai târziu îți închide toate ușile. Cam pe acest tipar s-a desfășurat cariera eroului rândurilor de față, Iuliuss Nemțeanu.

 

– Prazilianul de pe Copacabana

Gustavo Vagenin s-a acomodat repede în România și este încântat de persoanele din jurul lui: „În România, sunt foarte fericit. Craiova este un oraș frumos, îmi place foarte mult aici. Și persoanele sunt simpatice, din club, din echipă. Mi-am făcut prieteni aici”, spune brazilianul Științei.

 • Spaima portarilor din Liga I. V-ați întrebat vreodată cine este fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în Liga I? Sau dacă vreun jucător aflat în activitate poate să intre în topul marcatorilor? „100% Sport” vă dă răspunsul. De exemplu, recordul lui Dudu Georgescu este imposibil de bătut, la cum arată astăzi fotbalul.
 • BEST ELEVEN. Vali Bădoi și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, un alt simbol al Rapidului  a ales echipa favorită.

 

Unde găsești 100% Sport?

În magazinele:

INMEDIO – București și toate județele (excepție Giurgiu și Covasna)

RELAY – București, Alba, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Timiș

ONE MINUTE – Aeroport București-Otopeni

DISTRIBUITORI ZONALI:

Arca Press – Brașov

Astebra – Dolj

Calliope – Prahova, Buzău, Dâmbovița

Cuget Liber – Constanța

Dom Mitică Press – Călărași

Franco Rom – Teleorman

Gydany – Vâlcea

Innovation MSN – Timiș

Media Press Distribution – Argeș

Trop Press – Cluj

De asemenea, îi anunțăm pe toți distribuitorii de presă din România că pot avea Revista 100% Sport la chioșcuri, dacă vor lua legătura cu zona de distribuție a publicației, printr-un mail la adresa  redactie@100sport.ro sau de la secțiunea MAGAZIN de pe site-ul nostru www.100sport.ro.

ONLINE
Comanzi online! Platesti online!

Cumpara Revista 100% Sport Romania!

Share