Încălcare de drepturi în Liga I! Unui fotbalist de la Gaz Metan nu i-a fost permis accesul în stadion

Obiceiurile conducatorilor din Liga I raman aceleasi si dupa trei luni de la sesizarile juristului AFAN, Lucian Enache, cu privire la jucatorii exclusi din lotul lui Sepsi Sfantu Gheorghe.

Fotbalistul sarb, Milan Mitic, s-a prezentat la antrenamentele echipei sale, Gaz Metan Medias, dar, conform site-ului AFAN, acestuia nu i-a fost permis accesul nici macar in incinta stadionului.

AFAN a publicat un comunicat in care sesizeaza incalcarea de catre clubul Gaz Metan Medias a contractului semnat alaturi de jucator.

„Milan Mitic este supus unui tratament abuziv de clubul la care este legitimat, Gaz Metan Medias. Fotbalistului sarb nu i se mai permite sa se antreneze cu prima echipa, in ciuda faptului ca, in contractul pe care l-a semnat, este precizat clar ca trebuie sa se pregatreasca doar cu aceasta. Jucatorii echipei Gaz Metan Medias nu sunt de acord cu tratamentul la care este supus colegul lor si se declara profund ingrijorati ca astfel de lucruri se intampla la clubul lor”, se arata in comunicatul AFAN.