Ianis Hagi și-a pus o dorință în urmă cu trei ani. Tatăl i-a îndeplinit-o!

FC Viitorul a realizat un transfer interesant. Campioana Romaniei l-a adus la Ovidiu pe fiul lui Gherghe Popescu, Nicolas.

„Chiar acum am terminat procedura de transfer. Am inregistrat toate actele la Liga. E jucatorul nostru”, au declarat oficialii Academiei Gheorghe Hagi, potrivit gsp.ro.

In urma cu aproximativ trei ani, Ianis Hagi a oferit o declaratie in care isi exprima dorinta de a juca alaturi de Nicolas pe care il considera precum un frate.

„Sper ca intr-o buna zi sa jucam impreuna la o echipa. Oricum, suntem ca niste frati. Eu il vad ca pe un frate, la fel si pe Maria, sora mai mica. Am avut grija, am crescut toti patru impreuna si avem grija unul de altul. Sper ca in viitor sa joc impotriva lui si alaturi de el. Mai degraba cu el…”, spunea Ianis Hagi, conform Telekom Sport.

Dupa trei ani, „Regele” i-a indeplinit dorinta decarului de la Viitorul. Nicolas Popescu va evolua, pentru moment, la grupele de juniori ale Academiei Gheorghe Hagi. Acesta a jucat ultima data la FC Voluntari si cocheteaza si cu echipa nationala sub 15 ani a Romaniei.