Pas greşit făcut de Miroslava pe teren propriu, 1-1 cu Metaloglobus

Ştiinţa Miroslava nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti, scor 1-1 (1-0), sâmbătă, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii a II-a.

Gazdele au deschis rapid scorul, prin Alex Marin, în minutul 4, atacantul Ştiinţei deviind în poartă, din trei metri, o minge şutată din careu de Căruţă. În minutul 59, oaspeţii au restabilit egalitatea la prima ocazie clară, prin Bilciurescu, din pasa lui Voican. La ultima fază a meciului, Buhăceanu a scăpat singur cu portarul oaspeţilor, dar a şutat slab şi a ratat şansa de a aduce victoria echipei gazdă.

Echipa lui Adrian Kerezsy rămâne pe loc retrogradabil (18) după acest semieşec de pe teren propriu, cu 23 de puncte, fiind la o singură lungime de un loc salvator.

Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti 1-1 (1-0)

Au marcat: Alex Marin (4) – Mihai Bilciurescu (59)

Formaţii:

Ştiinţa: Turiţă – Ambrosie, Moisi, Bucur, Agrigoroaei – Milea (61 Buhăceanu) – Viorică, Crişan, Căruţă, Nemţanu (55 Taciuc) – Marin (78 Eduard Sandu). Antrenor: Adrian Kerezsy.

Metaloglobus: Geantă – Asanache, Caramalău, Sava, Negotei – Niculae (83 Potecea), Ispir (18 Răileanu) – Popa, Vlad (51 Bilciurescu), Roşu – Voican. Antrenor: Alin Chiţa.

Arbitri: Andrei Ţiţii (Sibiu), Dragoş Bogdan, Mihai Cantemir (ambii Făgăraş).