Flavius Stoican: ”Suntem pregătiți să ne calificăm în semifinalele Cupei României”

FC Botoșani și CSM Poli Iași se vor duela pentru ultimul loc în semifinalele Cupei României, marți, de la ora 17.30, pe ”Municipalul” botoșănean.

După ce le-au suflat în ultima rundă a Ligii I locul de play-off rivalilor din Moldova, ieșenii vor încerca să dea marea lovitură și în Cupă, o calificare în careul de ași fiind echivalentă cu reeditarea celei mai bune performanțe pentru fotbalul din Copou în ”competiția KO”.

Ieșenii au anunțat că sunt pregătiți să meargă în semifinale.

”Va fi o partidă grea, dar noi mergem să câștigăm și să ne calificăm în semifinale. Suntem optimiști că putem merge mai departe. Va fi un meci al ambițiilor, al orgoliilor, vor fi dueluri aprige pentru balon, dar suntem pregătiți să mergem mai departe. Și pentru noi este meciul anului, nu doar pentru cei de la Botoșani. Ne propunem obiective mărețe și în Cupa României, vrem să mergem cât mai sus, chiar în finală, pe care să o și câștigăm. Nu văd de ce gazdele trebuie să se răzbune pe noi. Dacă au ratat calificarea în play-off, a fost doar vina lor, nu a noastră”, a declarat antrenorul lui CSM Poli Iași, Flavius Stoican.

 

Share