CSM Poli Iaşi va juca cu Informatica Timişoara în Final Four-ul Cupei României la futsal

Miercuri a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorţi a meciurilor din Final Four-ul Cupei României la futsal, turneu ce va fi găzduit de oraşul Miercurea Ciuc, în zilele de 28 şi 29 martie.

În primul meci al semifinalelor, CSM Politehnica Iaşi va întâlni formaţia Informatica Timişoara, iar Autobergamo Deva va juca pentru un loc în finală cu echipa gazdă Imperiat WET Miercurea Ciuc. Ambele partide vor avea loc pe 28 martie, urmând ca învingătoarele să joace, o zi mai târziu, cu trofeul pe masă.

Chiar dacă pornesc cu şansa a doua în faţa Timişoarei, ieşenii speră să dea marea lovitură în primul meci din semifinale şi să se califice în finală.

“Dacă am ajuns până aici, ne vom bate pentru un loc în finală. Chiar dacă Timişoara este favorită, mergem la Miercurea Ciuc să ne jucăm şansa. Nu pot să zic că am avut ghinion la tragerea la sorţi, eu zic că am căzut bine, pentru că şi celelalte două formaţii sunt foarte puternice. Cupa e cupă, se pot întâmpla surprize, mai ales în semifinale. Meciurile sunt diferite față de cele din campionat. În cei cinci ani petrecuţi la Iaşi am jucat o finală şi am ajuns de alte două ori în Final Four, ceea ce reprezintă o performanță. Dacă ținem cont și de problemele cu care am pornit la drum în vară, este o performnță. Va fi foarte greu cu Timişoara, dar noi sperăm să jucăm finala. Întâlnim o echipă puternică, cu internaționali români, sârbi, dar ne vom bate pentru şansa noastră”, a declarat antrenorul lui CSM Poli Iaşi, Nelu Stancea.