Ilfov | Baza sportiva din Tunari a fost modernizata | Foto

Inceputa inca de anul trecut, schimbarea la fata a stadionului din Tunari(Ilfov) pare sa fie una mai mult decat pozitiva

Daca in sezoanele trecute gazonul din Tunari facea parte din categoria celor unde se putea juca fotbal la intamplare, in acest moment suprafata de joc este una exceptionala.
Rulourile de iarba montate anul formeaza in acest moment un gazon numai bun de fotbal. Suprafata de joc a terenului a fost marita substantial iar distantele de siguranta au fost reamenajate.

Tribuna principala a fost modernizata prin montarea unor scaune individuale, moderne.

In incinta stadionului a aparut si o cladire anexa ce reprezinta Centru de Comanda. Acesta reuneste administrarea sistemelor video si audio, proaspat montate.

La nivelul gazonului s-au modernizat spatiile tehnice, bancile de rezerve fiind practic reconstruite.

Echipa ce evolueaza in Seria 3 a Ligii a 3-a va beneficia si de o tabela electronica moderna.

Astazi, cu o zi inainte de inaugurarea noilor elemente, am surprins la treaba peste 25 oameni din corpul administrativ al localitatii Tunari.
In mijlocul acestora se aflau Florin Vladila –Administratorul clubului dar si Viceprimarul Cristian Niculae, doi dintre “vinovatii”  acestor modificari substantiale.

Am considerat ca este vremea sa investim in infrastructura sportiva a localitatii. Copiii trebuie sa faca sport si au nevoie de modele. Vor continua astfel de actiuni de modernizare. In curand va incepe contructia unei cladiri administrative in incinta stadionului. Aceasta va avea peste 1200mp si va fi compusa din spatii pentru vestiare, sala pentru servit masa, bucatarie, camere pentru cantonament si birouri administrative.” a declarat viceprimarul Niculae.

 

Florin Vladila a continuat – „Ne dorim o evolutie pozitiva pana la sfarsitul sezonului. Intentionam sa facem cateva achizitii in vara pentru ca echipa sa se exprime din ce in ce mai bine. Vom face de asa natura incat sa ne ridicam si noi din punct de vedere tehnic la nivelul investitiilor facute in infrastructura bazei sportive.”

CS Tunari va inaugura noul gazon pe 18 Martie 2018 la orele 14.00 in compania echipei secunde a celor de la Concordia Chiajna.

Galerie foto