Tricolorii mici s-au reunit pentru un stagiu de pregătire în Anglia! Daniel Isăilă: „Avem probleme administrative”

Echipa națională sub 21 de ani a României s-a reunit în vederea stagiului de pregătire programat în Anglia, în perioada 20-27 martie.

Tricolorii mici vor disputa două meciuri amicale, primul împotriva reprezentativei de tineret a Angliei, pe 24 martie, și cel de-al doilea contra echipei Wolverhampton U23, pe 27 martie.

Selecționerul Daniel Isăilă a dezvăluit ce probleme administrative a întâmpinat, dar și care sunt obiectivele echipei în momentul de față.

„Avem multe probleme din punct de vedere administrativ. Vedeţi şi dumneavoastră ce probleme pune vremea, jucătorii vin cu probleme, în etape, avioane, întârzieri. Trebuie să ne adaptăm, să mergem acolo să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pozitiv.

Nu trebuie să ne sperie, pentru că noi avem drumul nostru, planul nostru. Suntem pe un drum bun, am obţinut rezultate foarte bune până acum, care ne obligă şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Asta e pretenţia mea, asta le-am cerut şi jucătorilor, să nu se muţumească cu puţin, să îşi dorească din ce în ce mai mult, pentru că avem calitate.

Sunt foarte mulţi jucători care au făcut pasul la prima reprezentativă şi pe viitor îmi doresc pentru ei cât mai mulţi să meargă, să se impună şi să joace acolo”, a declarat Isăilă, potrivit Telekom Sport.

Totodată, tehnicianul a vorbit și despre sosirea lui Mirel Rădoi la reprezentativa de tineret și mizează pe puterea exemplului:„Orice om de fotbal cu experienţă, care ştie ce înseamnă bucătăria internă a naţionalei, e binevenit. Nu poate aduce decât plus de valoare, e exemplu pentru toţi jucătorii tineri şi e o onoare pentru ei să îl aibe prin preajmă”.