CSM Poli Iaşi, la o victorie de play-off-ul Ligii I la futsal

După ce s-a calificat în play-off-ul Ligii I la fotbal, CSM Politehnica Iaşi este la un pas să reuşească această perfomanţă şi cu echipa de futsal.

Formaţia ieşeană pregătită de Nelu Stancea este la o victorie de play-off, după ce principala contracandidată, Imperial Wet Miercurea Ciuc, nu a reuşit decât o remiză (2-2) pe terenul Informaticii Timişoara, în penultima etapă a sezonului regulat. Cu o rundă înaintea finalului primei părţi a campionatului de futsal, Imperial Wet Miercurea Ciuc ocupă locul 6, cu 21 de puncte, iar CSM Poli Iaşi se află o poziţie mai jos, cu acelaşi punctaj. În cazul în care ambele formaţii se impun în meciurile de pe teren propriu, în ultima rundă, Iaşiul cu Muncitorul Reşiţa (locul 8, cu 9 puncte), iar Miercurea Ciuc cu Tg. Mureş (ultima poziţie, -2 puncte), Iaşiul merge în play-off, de pe locul 6, având avantajul rezultatelor directe în faţa “ciucanilor”, 4-4 în deplasare şi 7-4 pe teren propriu.

Mai mult decât atât, CSM PolI Iaşi poate merge în play-off chiar de pe locul 5. Dacă Dunărea Călăraşi (locul 5, 24 de puncte) pierde disputa de pe teren propriu cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi CSM Poli se impune în faţa Reşiţei, moldovenii termină sezonul regulat pe locul 5.

Programul ultimei etape din sezonul regulat: Dunărea Călăraşi – Odorheiu Secuiesc, United Galaţi – Informatica Timişoara, Imperial Wet Miercurea Ciuc – Tg. Mureş, Autobergamo Deva – Spicom Sf. Gheorghe, CSM Poli Iaşi – Muncitorul Reşiţa.