Răzvan Raț va lupta pentru evitarea retrogradării din Liga I VIDEO

Al patrulea jucător ca număr de selecții la echipa națională a semnat cu o formație din play out. Răzvan Raț (36 de ani) nu va îmbrăca însă tricoul lui Dinamo București, alături de care s-a pregătit în acest început de an. Fostul jucător al lui Rapid și Șahtior s-a înțeles cu ACS Poli Timișoara.

”E simplu, am ales Poli, m-au dorit foarte mult. M-am antrenat cu Dinamo, le mulțumesc că mi-au permis acest lucru. Sunt bucuros că am ales Poli pentru că voi fi din nou acasă, în România. Sper să le răsplătesc încrederea celor de aici, care m-au dorit foarte mult”, a declarat Răzvan Raț.

”Eu o să fac tot ce posibil pentru echipă de acum încolo. Am avut discuții cu Dinamo, nu am ajuns la un numitor comun. Am semnat până la sfârșitul play out-ului. Vom vedea din vară, eu am de gând să continui, atâta timp cât starea fizică mi-o permite. O să o iau pas cu pas”, a mai spus Raț. Acesta a evoluat ultima dată în eșalonul secund spaniol pentru madrilenii de la Rayo Vallecano.

Noul număr 3 de sub comanda lui Leo Grozavu va fi practic al cincilea jucător care poate evolua pe postul de fundaș stânga la ACS Poli. Printre aceștia se numără și Max Oliva, sosit chiar de la ”câini”.