Fotbalul se mută în sală. Legenda Lupilor, un spectacol garantat

Organizatorii evenimentului dedicat lui Daniel Chiriță au oferit ultimele amănunte înaintea reunirii fotbalistice de mâine

Protagonistul, Daniel Chiriță, organizatorul evenimentului, Adrian Troscenco, Mircea Dridea, seniorul Petrolului Ploiești și Valeria Szabo, organizator de evenimente, au prezentat ultimele detalii legate de spectacolul fotbalistic Legenda Lupilor. Gala organizată în cinstea lui Daniel Chiriță cu ocazia împlinirii vârstei de 44 de ani aduce la start, în Sala Olimpia din Ploiești, o distribuție generoasă. Rapid, Dinamo, FC Argeș, Steaua, Petrolul și echipa națională a artiștilor vor fi echipele implicate în evenimentul de mâine care va debuta la ora 13.00. Vor fi și mulți invitați surpriză, din diferite domenii, pentru ca Legenda Lupilor să fie cu adevărat un spectacol memorabil.

”Sper ca sala să fie plină într-un moment special pentru mine. Va fi, de fapt, o dedicație către suporterii Petrolului, echipa mea de suflet. Rămâne de actualitate și organizarea unui meci de retragere pe Ilie Oană în vara acestui an la dorita promovare a ”lupilor galbeni” în eșalonul secund al fotbalului românesc”, a punctat Daniel Chiriță.