Miroslava urcă pe loc salvator după prima victorie din acest an, 1-0 cu CS Mioveni

Ştiinţa Miroslava a obţinut, sâmbătă, prima victorie din acest an, 1-0 (0-0) pe teren propriu cu CS Mioveni, într-un meci din cadrul etapei a 26-a a Ligii a II-a. Golul de trei puncte al echipei din judeţul Iaşi a fost marcat de Alex Marin, în minutul 74.

Introdus inspirat în teren în minutul 66 de către antrenorul Adrian Kerezsy, Marin a înscris golul victoriei cu un şut la firul ierbii, din careu, în urma unui corner bine bătut de Cărăruş.

Meciul a început cu o întârziere de 45 de minute, pentru a permite îngrijitorilor arenei să cureţe suprafaţa de joc de zăpadă.

După acest succes, obţinut pe un teren imposibil, afectat de ninsoarea abundentă căzută peste judeţul Iaşi cu o zi înainte, Miroslava a acumulat 27 de puncte şi a urcat pe locul 15 în ierarhia ligii secunde.

Știința Miroslava – CS Mioveni 1-0 (0-0)

A marcat: Alex Marin (74)

Formații:

Știința: Turiță – Chindriș, Moisi, Bucur, Agrigoroaei – Milea (80 Săvoaia) – Cărăruș, Corban (75 Nemțanu), Viorică (66 Alex Marin), Izmană – Buhăcianu. Antrenor: Adrian Kerezsy.

CS Mioveni: Croitoru – Ct. Alexe (78 Vintilă), Gugu, Fl. Ilie, Burnea – R. Gherghe, Andrei Neagoe (78 Negoiță), Pirtea, Rădescu –S. Ivan, Ayza (67 Năstăsie). Antrenor: Laurenţiu Roșu.

Arbitri: Bogdan Anghelinei (Galați), Florian Alexandru Vișan (Galați), Daniel Vlase (Slobozia Conachi).