Astra Giurgiu a rămas fără antrenor! Edi Iordănescu și-a dat demisia

În urma declarațiilor dure făcute de patronul Astrei după înfrângerea cu scorul de 2-0 în fața echipei Viitorul, în cadrul etapei a treia a play-off-ului Ligii I, antrenorul Edward Iordănescu a hotărât să demisioneze.

Anunțul a fost făcut în cursul zilei de luni, 2 aprilie, pe site-ul oficial al Astrei Giurgiu, unde se specifică faptul că tehnicianul în vârstă de 39 de ani și-a reziliat înțelegerea de comun acord cu conducerea clubului.

„În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru.

Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra.”, au scris giurgiuvenii pe site-ul oficial.

„Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară, că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni! De fiecare dată susține că răspunderea e a lui. Să-mi explice și mie cum răspunde de meciul de astăzi.

N-am mai văzut de mult o asemenea adunătură de 11 jucători așa slabi. Cred că de când era Astra Ploiești. Am găsit și vinovatul. Este portarul stadionului, care nu l-a anunțat pe domnul antrenor că meciul începe la ora 18:00. Ei erau cu toții, săracii, adormiți. Nici în liga a treia nu poți să vezi o echipă care să joace așa slab cum am făcut-o noi în prima repriză. Nici n-am ajuns la poarta adversă.

Ei au crezut că dacă au ajuns în play-off, s-a terminat campionatul și se înșală. Foarte mulți jucători, în frunte cu Abang, ne vom gândi la finalul campionatului dacă mai merită să joace la această echipă. Nu știu ce a făcut Matei, dar va suporta consecințele. Vom avea o ședință marți și vom lua sancțiunea corespunzătoare pentru că și din cauza lui am pierdut. Nu e vorba doar de meciul de astăzi, pentru că probabil va fi suspendat și în următoarele două etape. El a venit pe foarte mulți bani aici și nu a jucat nimic”, a fost declarația lui Ioan Niculae după meciul cu Viitorul, potrivit Digi Sport.