Dan Alexa, după victoria de la Uricani: „Am luat o opțiune foarte serioasă pentru promovare”

Dunărea Călăraşi şi-a consolidat poziţia de lider în Liga a II-a prin victoria obţinută la Uricani, 1-0 (0-0) cu Ştiinţa Miroslava, sâmbătă, în etapa a 30-a.

Chiar dacă nu a convins, echipa lui Dan Alexa şi-a trecut în cont toate cele trei puncte graţie golului marcat de Puşcaş, în minutul 67, acesta înscriind după o gafă a stoperului Andu Moisi.

Tehnicianul Dan Alexa a pus echilibrul din teren pe seama suprafeţei de joc, care a anulat diferenţa de valoare dintre cele două echipe.

„A fost un meci complicat, așa cum am spus și înainte de joc, în primul rând pentru că starea terenului este deplorabilă aici. Era foarte greu să avem un joc de construcție, unde să se vadă totuși diferența de niște locuri în clasament. Felicit Miroslava pentru abnegație, este o echipă disperată, care se luptă pentru evitarea retrogradării, lor le convine mai mult starea terenului. Nu pot să fiu decât fericit, cred că azi am luat o opțiune foarte serioasă pentru promovare. Felicit echipa gazdă pentru eforturi, am înțeles că primarul a investit mult aici, în vestiare, dar terenul este deplorabil, nu se poate juca fotbal pe acest teren. Eram conștient că echipa care greșește mai puțin va avea câștig de cauză. Pe un astfel de teren câștigi doar după o astfel de fază”, a declarat Dan Alexa.