E oficial! Marian Constantinescu are echipă și va juca un dublu rol!

Așa cum am anunțat în urmă cu câteva zile (DETALII AICI), Marian Constantinescu ne pregătește o surpriză. Acesta s-a înțeles cu noua sa echipă unde va juca un dublu rol.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani a ajuns la o înțelegere cu Voința Turnu Măgurele și i se alătură lui Erik Lincar în Liga a III-a. Constantinescu va juca în continuare, dar va ocupa și funcția de antrenor secund în vederea așezării primei cărămide la viitoarea lui carieră de antrenor.

„Sunt plecat, dar am primit contractul prin mail și mi-am dat acordul. Urmează să îl semnez când mă întorc. Voi fi jucător-antrenor secund, dar mai mult jucător. În momentul de față, tot jucător mă simt, dar o să încerc să ajut dacă apelează la mine. În mare parte eu mă focusez pe meseria de jucător. Am o relație foarte bună cu Erik Lincar”, a declarat Marian Constantinescu pentru 100%Sport.

În ceea ce privește turneul din Slovacia la care participă „Costi cel mic” în aceste zile, echipa lui, Juniorul Brașov, a trecut de faza grupelor din postura de lider. Urmează să vedem dacă puștiul lui Constantinescu și colegii săi vor reuși să își apere trofeul câștigat anul trecut.

„A terminat grupa pe primul loc”, spune mândru Constantinescu senior, care a adăugat: „Mai sunt vreo 3-4 echipe din România aici, din Brașov, Timișoara, București. Restul sunt din Ucraina, Rusia, Letonia, Ungaria. E un turneu mare. Cu toate grupele cu care suntem aici am terminat pe primul loc”.