Situația incredibilă la FCSB! Argăseală nu a vrut să plătească salariile unui jucător și acesta pleacă la CSA Steaua

I s-a spus că nu mai este nevoie de el la echipă în urmă cu un an și jumătate și a cerut să i se plătească salariile până la finalul înțelegerii, dar Valeriu Argăseală a refuzat solicitarea.

Alexandru Aldea este jucătorul în vârstă de 23 de ani crescut de FCSB și pus pe liber de conducerea clubului, jucător care nu a fost lăsat să se pregătească nici măcar cu echipa secundă, după ce a cerut să i se respecte drepturile contractuale.

Înțelegerea cu FCSB i-a expirat în această vară și Aldea s-a transferat la rivala CSA Steaua, unde speră să aibă parte de un tratament corect.

„Eu sunt de la 8 ani la FCSB şi de la 19 în angrenajul echipei mari. Dar de un an şi jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea contractului deoarece mi-a spus că nici un antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele. Eu i-am spus că accept propunerea dânsului doar dacă mi se plătesc salariile până la sfârşitul contractului sau să mi se dea măcar o parte din aceşti bani. Eu nu câştig la Steaua nici măcar 3.000 de euro pe lună, dar domnul Argăseală mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici un ban. În astfel de condiţii eu nu semnez nici o reziliere.

Efectiv nu mă mai interesează ce vrea să facă conducerea clubului meu. M-am trezit dat în judecată la comisie, pentru rezilierea contractului, deoarece dânşii vor să se agăţe de un articol prin care să demonstreze că eu nu am jucat nici 2 la sută din meciuri într-un sezon. Acel articol le dă dreptul conducătorilor să ceară rezilierea contractului, dar eu nici nu vreau să mă mai apăr deoarece doresc să fiu declarat liber de contract”, a declarat Aldea pentru Fanatik.

De asemenea, tânărul jucător a anunțat că renunță la banii pe care îi avea de primit de la FCSB doar pentru a scăpa de „calvarul” trăit în cadrul clubului lui Becali și pentru a merge să se pregătească sub comanda lui Marius Lăcătuș.

„M-am înţeles cu cei de la CSA Steaua să mă duc la dânşii la echipă. Prefer să pierd toţi banii doar ca să scap de calvarul ăsta de la FCSB. Nu vreau să îmi distrug viaţa. Am discutat ultima oară cu nea Fane Iovan, iar dânsul mi-a spus când are lo reunirea echipei. Mă cunosc cu nea Fane de la lotul de juniori. Abia aştept să mă văd şi cu nea Marius Lăcătuş pentru că vreau să le demonstrez că îi pot ajuta în Liga 4 şi nu sunt un fotbalist terminat, deşi am doar 23 de ani”, a mai spus Aldea.