Alin Pânzaru se desparte de Dacia Unirea Brăila, după șase ani!

Problemele financiare din cadrul clubului Dacia Unirea Brăila persistă încă din sezonul trecut, iar Alin Pânzaru a fost în tot acest timp alături de jucători, motivându-i să se antreneze și să joace, chiar dacă salariile întârziau să intre în conturi.

După aproximativ șase ani petrecuți la cârma echipei de seniori, Pânzaru a luat hotărârea să înceteze colaborarea cu Dacia Unirea Brăila. Alături de el și președintele Valentin Avramescu va părăsi gruparea salvată ca prin minune de la retrogradare în sezonul 2017-2018.

„În comunicatul oficial de pe site-ul clubului se preciza că este vorba de o retragere temporară a președintelui Avramescu până la Adunarea Generală a clubului, din cauza unor probleme personale. Nu s-a stabilit deocamdată o dată pentru Adunarea Generală, care va consfinți și includerea unui membru din cadrul suporterilor.

Luni seara la ora 18:00 se va reuni lotul. Au fost anunțați toți jucătorii pe care îi avem sub contract, cei împrumutați și juniorii, așteptăm un lot cu zece jucători noi și cu un nou antrenor. Alin Pânzaru nu mai continuă la Brăila.

Subfinanțarea cronică a clubului a dus la acumularea a numeroase probleme. Singurul lucru care ne-a făcut să continuăm este pasiunea pe care o avem de cinci ani la acest club. Vom avea finanțare de la autoritățile locale, chiar dacă nu la nivelul pe care l-am dori noi.

Există un proiect pe care Primăria Brăila și Consiliul Local doresc să îl demareze împreună pentru construirea unui nou stadion, cu o capacitate mai mică”, a declarat vicepreședintele Vasile Popa, la Sport Total FM.