CSM Poli Iaşi devine FC Politehnica

Clubul din Copou îşi schimbă din nou titulatura. După CSMS şi CSM Politehnica, echipa ieşeană se va numi începând din sezonul 2018-2019 FC Politehnica, după ce clubul a primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii verbale FC Politehnica Iași. Anunţul mult aşteptat de către suporteri a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării din Copou.

“Astăzi, 11 iulie 2018, CSM Politehnica Iași a primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii verbale FC Politehnica Iași și, astfel, sezonul 2018-2019 va începe cu adevărata identitate a Politehnicii Iași! A fost un efort al întregii echipe, la inițiativa domnului Horia Sabo. Mulțumim, totodată, domnului Eduard Pascal pentru ajutorul acordat. De asemenea, dorim ca în cel mai scurt timp posibil să ne recuperăm și palmaresul. Reușita de astăzi este parte din amplul proiect de performanță și imagine națională și internațională pe care echipa reprezentativă a orașului Iași l-a demarat. Astfel, suporterii ieșeni vor avea prilejul să susțină adevărata și unica echipă alb-albastră”, se menţionează în comunicat.

Politehnica Iaşi, club înfiinţat în anul 1945, s-a desfiinţat în anul 2010, după ce echipa a retrogradat în liga secundă. În acelaşi an, formaţia ieşeană s-a înscris în Liga a II-a sub titulatura ACSMU Politehnica, după fuzionarea echipelor Navobi Iaşi şi Tricolorul Breaza.