Noi transferuri în Copou

Politehnica Iaşi a oficializat patru transferuri în ultimele zile, antrenorul Flavius Stoican întărindu-şi poarta, dar şi compartimentul median. Oficialii clubului ieşean i-au transferat pe portarul Alberto Cobrea şi pe mijlocaşii Laurenţiu Rus, Moussa Sanoh (FOTO) şi Dylan Flores.

În vârstă de 27 de ani, Alberto Cobrea a semnat pe doi ani cu Iaşiul şi va acoperi locul lăsat liber de plecările lui Koşelev şi Kelava. Cobrea a venit din postura de jucător liber de contract de la FC Botoşani, după ce i-a expirat contractul. La Botoşani a ajuns în iarna anului 2017 de la Dinamo, echipă la care nu a jucat niciun meci în Liga I în jumătate de an.

 

Trei jucători noi în linia mediană

 

Tot pe două sezoane a semnat cu Poli Iaşi şi mijlocaşul Laurenţiu Rus, venit de la campioana CFR Cluj. Jucătorul de 33 de ani poate acoperi mai multe posturi, fundaş dreapta, mijlocaş dreapta şi mijlocaş la închidere şi a evoluat în carieră la formaţiile Liberty Salonta, FC Sopron, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, FCM Târgu Mureş, Astra Giurigiu, FC Voluntari şi CFR Cluj.

Joi, Poli a parafat transferul mijlocașului ofensiv costarican Dylan Flores, în ultima zi a stagiului din Turcia. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat pe doi ani cu clubul din Copou şi a debutat deja sub comanda lui Flavius Stoican, joi seară, în amicalul pe care Poli l-a pierdut cu 0-2 în faţa formaţiei turce Konyaspor.

Dylan Flores a evoluat până acum la mai multe echipe din țara natală, Saprissa, CS Uruguay, Cartagines, Alajuelense, iar în sezonul 2016-2017 a jucat în Portugalia, la Tondela.

În sezonul trecut, Dylan Flores a marcat 11 goluri în 33 de meciuri disputate pentru Cartagines, în prima ligă din Costa Rica. O altă achiziţie a Iaşiului este mijlocaşul de bandă Moussa Sanoh, în vârstă de 23 de ani. Sanoh este un fost internaţional de juniori olandez care şi-a făcut junioratul la Nijmegen şi PSV Eindhoven. Jucătorul a evoluat în liga a doua olandeză, la PSV II şi Waalwijk şi la Crawley Town, în liga a patra engleză.