CFR Cluj a câștigat Supercupa României, acasă la olteni!

CFR Cluj și U Craiova s-au duelat duminică, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, pentru câștigarea Supercupei României.

După 0-0 la pauză și multă presiune pe teren, Răzvan Popa și-a faultat adversarul în propriul careu, în minutul 78, iar arbitrul a dictat penalty pentru campioana României. Culio a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri și a adus cel de-al doilea trofeu din acest an pentru CFR Cluj și primul cu Edward Iordănescu pe banca tehnică.

Deși au avut publicul de partea lor, oltenii, fără Băluță și Gustavo pe teren, nu au reușit să aducă din nou fericirea în Bănie, iar Alex Mitriță știe care este motivul acestui eșec.

„Am fost lipsiţi de şansă. Dacă marcam acel gol, alta era soarta meciului. Pentru noi este o dezamăgire foarte mare, am făcut un meci bun, dar acum trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe. A fost un meci frumos între două echipe foarte bune. Aşteptăm şi noi transferuri, iar această echipă, dacă va fi completată puţin, va ajunge foarte sus”, a declarat Mitriță, potrivit Telekom Sport.