Ana Maria Prodan vrea să fie numărul 1 în Copou. Reacția președintelui Ambrosie

În ultimele zile s-a vehiculat tot mai des în Copou varianta preluării funcţiei de preşedinte executiv de către Ana Maria Prodan, impresarul urmând să-l înlocuiască pe actualul şef al executivului, Adrian Ambrosie, cel care a condus gruparea ieşeană în ultimul sezon. Varianta a prins tot mai mult contur după ce Ana Maria Prodan şi noul investitor Horia Sabo au fost văzuţi împreună atât în Capitală, cât şi la Iaşi. Deşi cei doi au anunţat că impresarul colaborează cu Iaşiul doar pentru aducerea de jucători, unele voci susţin că omul de afaceri Horia Sabo i-a propus chiar cea mai înaltă funcţie soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, în acest caz actualul şef al clubului, Adrian Ambrosie, urmând să ocupe un alt post în administraţia clubului.

Marţi dimineaţă, Ana Maria Prodan a fost prezentă la clubul din Copou, împreună cu directorul general Horia Sabo şi a făcut unele lămuriri în ceea ce priveşte colaborarea cu FC Poli Iaşi. Cea care a adus mai mulţi jucători străni la Iaşi în ultimele zile nu a exclus o posibilă venire în fruntea clubului.

“Legat de o funcție administrativă, eu sunt Ana Maria Prodan, sunt numărul 1 și dacă cineva vreodată îmi va propune, tot ca numărul 1 o să vin”, a declarat impresarul, care a adăugat că are o relaţie strânsă de familie cu Horia Sabo: “Suntem prieteni de familie de foarte mult timp. Cred că este o mândrie pentru oraș că aveți un astfel de om care își riscă banii familiei pentru a ține acest brand în viață, pentru că au murit cele mai importante branduri în ultimii ani în România. Când vine un astfel de om și riscă totul pentru Politehnica, cred că trebuie respectat. Colaborarea dintre noi constă în faptul că eu propun cei mai buni jucători, pentru ca Politehnica să fie în primele șase echipe din România”.

”Am avut o discuție cu domnul Sabo și mi-a spus ca nu se pune problema ca doamna Prodan să vină în funcția de președinte executiv. Această funcție mi-a fost încredințată de către Comitetul Director și doar acest organism mă poate schimba. Dacă va veni doamna Ana Maria Prodan într-o altă funcție? Nu știu ce intenții are domnul Sabo”, a fost reacția președintelui executiv Adrian Ambrosie.