CFR Cluj are un nou antrenor! Doar trei meciuri a rezistat Edi Iordănescu pe banca tehnică a campioanei

Așa cum era de așteptat, venirea lui Antonio Conceicao în România s-a concretizat cu un contract la CFR Cluj.

Tehnicianul portughez a ajuns la o înțelegere cu conducerea campioanei în cursul zilei de joi și a fost numit în funcția de antrenor principal în locul lui Edward Iordănescu, tehnician ce a fost demis după doar trei meciuri. Acesta îi va avea alături de el pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii şi Cristian Dragotă, preparator fizic.

„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului! Tehnicianul portughez îşi va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca echipei noastre. În precedentele două mandate, în 2009 şi în sezonul 2015-2016, Conceicao a câştigat trei trofee, Supercupa şi Cupa României în două rânduri, 2009 şi 2016, iar noi, toţi cei din club, îl vom susţine pentru a face din nou performanţă la Cluj. Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii şi Cristian Dragotă, preparator fizic.

Bun venit înapoi la Cluj, Toni! Boa sorte, Toni!”, se arată pe site-ul oficial al CFR-ului.

Toni Conceicao își începe al treilea mandat la CFR Cluj cu un meci împotriva nou promovatei Dunărea Călărași, sâmbătă, de la ora 18:00.