Gheorghe Hagi, mulțumit după remiza din turul II al preliminariilor Europa League: „Ne-am ridicat la un nivel foarte înalt”

FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul tur al dublei manșe cu Vitesse, din cadrul turului secund al preliminariilor Europa League.

Constănțenii au condus cu scorul de 2-0 datorită „dublei” reușite de Denis Drăguș, dar olandezii s-au regrupat în partea secundă a jocului și au restabilit egalitatea. Viitorul a reușit să țină de rezultat chiar și în zece oameni, după ce, în minutul 79, Artean, proaspăt intrat pe teren, a văzut cartonașul roșu.

Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit la finalul acestei întâlniri și speră ca echipa sa să producă surpriza în meciul retur din Olanda, ce va avea loc joi, 2 august, pe stadionul GelreDome.

„Mulţumit de tot ce s-a întâmplat în seara asta pe teren la Constanţa. Ne-am ridicat, aşa cum am zis la început de meci, ca trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte înalt european. Cred că am făcut-o timp de 60 de minute, cât am avut benzină. După aceea, uşor, uşor, jucând din trei în trei zile, cred că am cedat puţin presiunea, au venit anumite spaţii şi uşor, uşor au venit cele două goluri ale lor. Ăsta e fotbalul. Am arătat încă o dată că ştim să jucăm fotbal.

Meciul cred eu că e deschis. Mai avem a doua repriză la ei. E deschis la orice rezultat, suntem încrezători, pentru că echipa a arătat că are potenţial bun. Învăţăm de la fiecare meci, creştem la fiecare meci, e un lucru pozitiv. Îmi dă încredere şi muncim în continuare şi sperăm să producem o surpriza foarte mare la ei”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.