Poli Iași a transferat doi tineri ghanezi

Presa ghaneză anunță că Politehnica Iași a transferat doi tineri jucători africani. Aflați în probe în Copou în ultimele zile, mijlocașul George Dwubeng (18 ani) și atacantul Lawson Bekui (23 de ani, FOTO) ar fi semnat cu gruparea ieșeană, conform site-ului ghanasoccernet.com.

Mijlocașul George Dwubeng a fost împrumutat pentru următoarele două sezoane de la echipa FC Dreams, în timp ce atacantul Lawson Bekui a fost adus tot sub formă de împrumut, pe o perioadă de șase luni, de la clubul Extremadura.

„Sunt foarte fericit să încep un nou capitol în cariera mea și sper ca totul să meargă bine aici”, a declarat Bekui pentru FootballMadeInGhana.com.

Potrivit presei ghaneze, Lawson Bekui este un atacant rapid, cu simțul golului. Atacantul african a marcat deja două goluri în amicalul pe care Poli Iași l-a disputat contra lui CSM Roman, miercuri, în Copou.

Pe de altă parte, președintele executiv al clubului ieșean, Adrian Ambrosie a declarat că jucătorii ghanezi încă nu au semnat cu Iașiul, o decizie urmând să fie luată după amicalul pe care Poli Iași îl va disputa joi, în compania formației Știința Miroslava.

”Cei doi jucători sunt în probe la noi, au jucat într-un meci amical cu CSM Roman, dar nu am luat încă o decizie în privința lor. Flavius Stoican vrea să-i mai vadă. Joi vom juca un meci amical cu Știința Miroslava și abia după aceea vom decide dacă vor rămâne. Flavius va avea ultimul cuvânt. Deocamdată ei nu au semnat contracte cu clubul nostru, doar se pregătesc cu noi. Dacă vor confirma, probabil îi vor aduce sub formă de împrumut”, a declarat Adrian Ambrosie.