Mihaela Buzărnescu a câștigat primul titlu WTA din carieră și a pătruns în Top 20!

Mihaela Buzărnescu a disputat duminică seară, meciul din finala turneului de la San Jose, contra sportivei din Grecia, Maria Sakkari, locul 49 WTA.

Românca și-a spulberat adversara în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-0, într-o oră și 15 minute de joc și a cucerit primul trofeu WTA din carieră.

Ajunsă la 30 de ani, Miki reușește să își îndeplinească obiectivul de a pătrunde în Top 20. Câștigarea acestui turneu o propulsează până pe locul 20 în ierarhia mondială, aceasta fiind cea mai bună clasare din carieră.

„Felicitari Maria pentru această saptămână, ai făcut un turneu minunat şi ai multi ani de aici în faţă, te felicit sincer pentru ceea ce ai facut. Sper să avem ocazia sa mai jucam împreună şi să câstige cea mai bună. A fost incredibil că ne-aţi susţinut pe toată durata turneului, îmi pare rău ca niciun american n-a fost în finala, dar asta a fost bine pentru mine.

Vreau să le mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care au facut posibil acest turneu, mulţumesc sponsorilor mei, staffului şi mai ales familiei mele. Sunt foarte fericită! Nu ştiu ce altceva să spun. Sunt doar foarte fericită”, a declarat Mihaela Buzărnescu la festivitatea de premiere.