Viorel Frunză, la primul succes pe banca Ştiinţei Miroslava

La două zile de la remiza din Copou cu Politehnica Iaşi (3-3), Ştiinţa Miroslava a obţinut şi primul succes cu antrenorul Viorel Frunză pe banca tehnică. Într-un amical disputat sâmbătă, pe stadionul din Miroslava, Ştiinţa a învins cu scorul de 4-0 (2-0) echipa CS Tomeşti, din liga a patra, golurile fiind marcate de Alex Marin, Viorică, Gorovei şi Nemţanu.

Alex Marin a deschis scorul pentru Ştiinţa, în minutul 16, cu un şut de la 18 metri, iar Viorică a majorat diferenţa cu patru minute înaintea pauzei, cu o execuţie de la limita careului. În minutul 49, scăpat singur cu portarul adversar, Gorovei a dus scorul la 3-0, scorul final fiind stabilit de Nemţanu (min. 84), cu un şut de la marginea careului, uşor lateral stânga.

Antrenorul Viorel Frunză a început meciul cu formula: Duţă – Bucur, Tăcuţanu, Oncică, Cerneuţanu – Milea – Săvoaia, Iovu, Viorică, Turorache – Marin. Pe parcursul partidei au mai evoluat: Turiţă, Agrigoroaei, Irimia, Bordeianu, Gorovei, Nemţanu, Sandu, Chirilă.

Altfel, oficialii Ştiinţei au anunţat că începând din sezonul 2018-2019 clubul din Miroslava va înscrie echipa a doua în liga a IV-a, obiectivul „satelitului” fiind creşterea tinerilor pentru prima echipă.