Foto | Metaloglobus 1-1 Aerostar | Egal multumitor

Syntax error in album specification. Album does not exist: 10

Undeva la periferia Cartierului Pantelimon, intr-un meci din esalonul secund, aveau sa se intalneasca doua echipe de fotbal a caror existenta in Liga a doua este destul de interesanta.

Metaloglobus Bucuresti – Aerostar Bacau

Evolutia in Liga secunda a FC Metaloglobus Bucuresti se datoreaza faptului ca CS Afumati, din motive juridico-financiare, a renuntat sa mai continue in Liga a 2-a si, in ciuda multor insistente din partea tehnica, s-a inscris in ultimul esalon organizat de FR Fotbal.
Ca atare, echipa din Bucuresti a beneficiat de problemele celor de la Afumati si a continuat in Liga secunda.

De cealalta parte, Aerostar Bacau, promoveaza cu ambitiosul Cristi Popovici la carma si incearca cu eforturi mari sa reprezinte Bacaul in fotbalul semi-profesionist.

Partida a fost una slaba din punct de vedere tehnico-tactic chiar daca cei doi antrenori s-au agitat destul de intens. Cel al oaspetilor in suprafata tehnica in timp ce noul tehnician al echipei bucurestene, Bogdan Andone, in imediata vecinatate a terenului. Andone inca mai are de ispasit 3 etape de suspendare in urma unor altercatii la fosta sa echipa.

In ciuda unui joc sacadat, presarat cu pase scurte, ineficiente sau direct la adversar, ori cu lansari lungi direct pe varfuri, s-au inscris doua goluri.

In minutul 22 Adrian Hurdubei reuseste sa-si aduca echipa in avantaj in urma unei actiuni pe partea dreapta a atacului moldovean.
Replica jucatorilor de la Metaloglobus a venit tot in prima repriza, in minutul 39, atunci cand playmakerul Ghenovici a reusit sa transforme o lovitura libera de la 20m.

Jocul s-a incheiat dupa o a doua repriza in care nu s-a intamplat absolut nimic.

Ca dovada a faptului ca echipa bucuresteana a trebuit sa se regrupeze pentru evolutia in Liga a doua, am observat doua improvizatii – Ovidiu Herea a jucat varf de atac in timp ce Andrei Sava, fundas stanga de meserie, a evoluat in pozitia de fundas central.

Metaloglobus Bucuresti – Anca Trip, Phamhuy Tien Florentin, George Caramalau, Andrei Sava, Sane Alphousseyni, Yuh Joel Akone, Valentin Ghenovici(cpt), Vlad Mihai, Niculae Stefan, Sebastian Culda, Ovidiu Herea
Rezerve – Robert Geanta, Raul Negotei, Mihai Potecea, Antonio Popa, Valentin Andrei, Marius Birsan, Gigel Coman
Antrenor – Bogdan Andone

Aerostar Bacau –Alexandru Haraguta, Alexandru Ichim, Alexandru Rosca, Vasile Chirilescu, Alin Florescu, Ionut Chirila, Ionel Mihalachioaie, Florin Istrate, Catalin Vraciu(cpt), Valentin Buhacianu, Adrian Hurdubei
Rezerve – Octavian Potcoava, Razvan Adascalitei, Cornel Cainar, Alexandru Sahru, Vasilica MIhaes, Andrei Pavel, Bogdan Ardei
Antrenor  – Cristian Popovici

Galerie foto