Flavius Stoican, atacuri dure la adresa noii conduceri!

După o perioadă în care a tăcut şi a înghiţit totul din partea echipei aşa zisului investitor Horia Sabo, care a promis că va susţine clubul cu cel puţin un milion de euro pe sezon, dar nu a adus decât 2.000 de euro, antrenorul Flavius Stoican a răbufnit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Botoşani.

Tehnicianul a explicat că i se aduc jucători peste capul său, fără să fie consultat şi este nevoit să evalueze tot mai mulţi fotbalişti în plin campionat, pentru a completa lotul. În plus, Stoican a confirmat prin tonul discursului său, unul extrem de grav, relaţiile tensionate existente în club între cele două tabere, nou-veniţii Horia Sabo şi Tibor Selymes, respectiv vechea gardă format din Stoican şi Adrian Ambrosie.

“Am vrut să fiu calm, dar nu are rot să ne mai ascundem după cireș că e bine… Lucrurile sunt clare. Oamenii ăştia şi cei care suntem acum şi mergem din punct de vedere sportiv trăiesc pentru ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Trăim din banii din drepturile TV. Pe mine nu mă dă nimeni afară. Plec singur, atunci când simt că nu mai sunt util echipei. Nu ţin de scaun. Vreau să-mi dau acordul pentru fiecare jucător, dar eu mă trezesc cu câte un jucător la antrenamente, fără să fiu informat. Nu cerşesc nici bani, nici altceva, am venit la Iaşi pe un salariu modic. Am vrut să arăt ce pot şi am dus echipa asta în play-off. Stoican antrenează acum ce are la dispoziţie. În plin campionat, eu evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer. Nu cerşesc încrederea nimănui, mi-am câştigat-o prin muncă, prin rezultatele din sezonul trecut. Se spune că lucrurile sunt bune. Nu, asta este realitatea!”, a « tunat » Flavius Stoican.

”Nu poate să vină cineva aici, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? E sat fără câini? De-aia jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că vine tata al meu şi începe să vorbească, ”ba tu ştii cine sunt eu?” Băi, băiatule, eu tai şi spânzur… Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine, du-te, băi, tată, ba. Iar când se aduce un jucător, să mi se spună și mie, că nu sunt glugă de coceni”, și-a continuat tirada tehnicianul.