Alex Mărgărit a fost prezentat oficial la CSA Steaua!

Alexandru Mărgărit a plecat în această vară de la CS Tunari și a „parcat” în curtea stadionului din Ghencea. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani s-a pregătit alături de formația lui Marius Lăcătuș, a jucat în amicalele organizate în această pauză competițională și i-a convins pe cei din conducerea CSA Steaua.

Astfel, jucătorul trecut și pe la Popești-Leordeni a semnat un contract cu CSA Steaua și a revenit în Ghencea, locul în care s-a apucat de fotbal.

„Suntem bucuroși să anunțăm transferul oficial al lui Alexandru Mărgărit”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook, completând că „Marius Lăcătuș a decis ca Alexandru să rămână în lotul echipei și să ajute la promovarea în Liga a III-a”.

„Alexandru Mărgărit este născut la data de 13 Octombrie 1993 în București. Înălțimea lui este de 177 cm iar greutatea de 63 kg, piciorul său de bază fiind cel drept. Și-a început junioratul în anul 2000 la Steaua București de unde a plecat în anul 2002 la PRO Luceafărul București rămânând aici până in 2010, când este transferat de Sportul Studențesc. La Sportul debutează în liga a III-a, iar mai târziu în liga a II-a. Pleacă la Concordia Chiajna unde joacă doar 6 luni, deoarece în 2013 este transferat de Popești Leordeni unde rămâne până în 2017. Din 2017 și până să ajungă la Steaua a evoluat la echipa CS Tunari unde a avut evoluții bune.
Alexandru Mărgărit ne-a dezvăluit că dintotdeauna și-a dorit să revină acolo unde a început fotbalul, un vis ce i s-a îndeplinit în această vară când a venit la Steaua cu gânduri mari. Pe această cale îi urăm lui Alexandru mult succes in tricoul Stelei!”, au mai scris cei de la CSA.