Old Boys Auto Driver Iaşi, medaliată cu bronz la CN de Old Boys de la Piatra Neamţ

Minifotbalul ieşean a fost la înălţime şi la Campionatul Naţional de Old Boys de la Piatra Neamţ, competiţie ce a reunit la start doar jucători trecuţi de vârsta de 38 de ani. La turneul desfăşurat în week-end, sub “Pietricica”, echipa Old Boys Auto Driver Iaşi s-a clasat pe locul 3 şi a intrat în posesia medaliilor de bronz după o victorie spectaculoasă cu scorul de 6-3 obţinuta în finala mică în faţa formaţiei braşovene Liriada Râşnov.

În grupe, Auto Driver a înregistrat două victorii (3-2 cu Inter Play Bacau şi 2-0 cu Logic Trust Cluj) şi o remiză (1-1, 1-3 după loviturile de departajare cu Golden Boys Roman), iar in sferturi a trecut de formaţia Alaska Deva cu scorul de 4-0. În semifinale, Auto Driver Iaşi a cedat la limită în faţa echipei locale Old Boys Piatra Neamţ, care avea să câştige şi titlul naţional.

Titlul a revenit pentru al doilea an consecutiv echipei nemţene Old Boys Piatra Neamţ, care a învins în finală formaţia Old Team Floreşti cu scorul de 3-0.

Primele 3 clasate: Old Boys Piatra Neamț, Old Team Floresti și Auto Driver Iași, si-au asigurat dreptul de a achiziţiona Licența de participare la EMF Seniors Cup de la Terme Catez din Slovenia (6-9 septembrie).

Lotul echipei Old Boys Auto Driver: Ion Grigoraş, Cornel Matcaboja, Marciuc Toader, Tudorache Adrian, Ursache Adrian, Huţanu Costel, Slabu Stelian, Moisi Bogdănel, Moşneagu Marius, Calmuc Costel, Tofan Cristi, Alin Onofrei. Manager: Moşneagu Daniel.

 

Mary Tour Magic, în grupa cu campioana şi echipa clasată pe locul 4

 

Divizia Galactică de Bahlui Iaşi a mai fost reprezentată la Piatra Neamţ şi de echipa Mary Tour Magic, care a avut ghinionul de a fi repartizată într-o grupă extrem de puternică.

Mary Tour Magic a pierdut întâlnirile cu Liriada Râşnov (scor 0-2) şi Old Boys Piatra Neamţ (scor 1-8) şi s-a impus cu scorul de 5-1 în faţa echipei Şoimii Simand, părăsind competiţia după faza grupelor.

 

Ieşeanul Corneliu Groza a arbitrat marea finală

 

Pe langă cele două echipe, minifotbalul ieşean i-a mai avut ca reprezentanţi la Campionatul Naţional pe arbitrul Corneliu Groza şi pe observatorul Romeo Zlăvog.

De remarcat că la CN de la Piatra Neamţ au oficiat şase dintre cei mai buni arbitri de minifotbal din România, între care şi ieşeanul Corneliu Groza, care a oficiat şi la marea finală. Aceasta a fost cincea finală de Campionat Naţional arbitrată în ultimii doi ani de arbitrul ieşean Corneliu Groza.