FOTO | Rapidiștii își bagă adversarii în spital! Un jucător de la Popești, suspectat de fractură de cervicală

SC Popești-Leordeni s-a luptat de la egal la egal cu Rapid București în etapa a doua a Ligii a III-a și a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în urma golurilor marcate de Luca, respectiv Vlada.

Despre presiunea din teren și din tribune nu s-a vorbit însă până acum. Cu puțin înainte ca ilfovenii să deschidă scorul, Ștefan Stîngă s-a prăbușit pe teren în urma unei ciocniri cu veteranul Rapidului, Vasile Maftei. Spectatorii au contestat accidentarea jucătorului de la Popești, fluierându-l, crezând că acesta trage de timp. Totuși, aceștia trebuie să afle că jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost transportat la spital imediat ce a fost scos de pe teren.

„Din păcate, am suferit acea accidentare din minutul 58. A fost o căzătura destul de urâtă și șocul a fost foarte puternic! Mi-am pierdut cunoștința pentru puțin timp, iar medicii de pe ambulanță m-au suspectat de fractură de cervicală, de aceea am și ajuns la spital. În cele din urmă, din fericire, diagnosticul a fost traumatism cranio-cerebral. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost nimic mai grav!”, a dezvăluit Ștefan Stîngă.

Întrebat ce părere are despre reacția fanilor rapidiști, Stîngă a răspuns elegant: „Nu doresc nimănui să treacă prin momente din astea! Probabil că suporterii rapidiști erau puțin frustrați din cauza jocului prestat de echipa favorita. Cum spuneam, nu a fost o accidentare ușoara, în rest , le doresc numai bine rapidiștilor!”.

Legat de meci, fotbalistul a mărturisit că echipa sa ar fi putut să obțină toate cele trei puncte în fața grupării antrenate de Constantin Schumacher: „A fost un meci frumos cu o echipă bună a campionatului, pe care toata lumea o vede favorită la promovare, echipă căreia i-am făcut față cu brio, ba chiar puteam câștiga. Consider că am pregătit meciul foarte bine și era foarte greu să fim învinși. Presiune mai mare a fost înaintea meciului deoarece întâlneam un brand al fotbalului romanesc, o echipa care venea ca favorita la acest meci. Însă, odată cu fluierul de start, din punctul meu de vedere, nu a mai fost nici un fel de presiune, ba din contra, presiunea mai mare cred că a fost la ei”.

În ceea ce privește starea sa de sănătate, Ștefan Stîngă este incert pentru următorul meci, cel cu Tunari: „90% nu-mi voi putea ajuta echipa în meciul contra celor de la Tunari. Am nevoie de câteva zile de repaus și tratament până voi putea reveni la antrenament”.