Attila Karda s-a întors la impresariat. Mutare de efect cu Igor Armaș la FC Voluntari

Fost președinte la o divizionară B, Olimpia Satu Mare, Attila Karda a revenit, acum, la vechea sa preocupare

Prezent în fotbalul românesc ca impresar, colaborarea cu Ana Marian Prodan deschizându-i drumul în lumea intermediarilor cunoscuți, Attila Karda a ajuns, ulterior, președinte de club. Unul dintre cei mai tineri conducători din fotbalul românesc la acea vreme, Karda pleca plin de entuziasm la drum cu o echipă cu pretenții în eșalonul secund care se gândea chiar la atacarea promovării în prima ligă.

Cu un antrenor de asemenea tânăr și dornic de progres, Bogdan Andone, se creionase la Satu Mare un climat favorabil performanței autentificat, printre altele, și de meciuri amicale de gală cu echipe precum Steaua Roșie Belgrad sau Spartak Moscova. Lucrurile au luat o altă turnură, din varii motive locale, și proiectul girat de Attila Karda a rămas în urmă iar echipa din Satu Mare desființată.

Tânărul conducător a revenit în lumea intermediarilor și a produs deja primele mutări notabile în noua sa postură. Una dintre acestea îl are în prim plan pe internaționalul moldovean Igor Armaș care a semnat, acum două zile, un angajament cu FC Voluntari. Noul fundaș central al grupării ilfovene are în spate o carieră importantă, cu ani buni și banderola de căpitan pe mână petrecuți la grupări cu pretenții precum Kuban Krasnodar sau Anji Mahacikala.

”M-am decis să rămân în fenomen deși, la un moment dat, mă gândeam să renunț definitiv. Am la acest moment un proiect interesant legat de dezvoltarea juvenilă alături de activitatea de intermediar. Transferul lui Igor Armaș la FC Voluntari va fi urmat, la același nivel, de alte mutări interesante în perioada următoare”, a punctat Attila Karda după trecerea internaționalui moldovean la gruparea ilfoveană de primă ligă.