Dinamo l-a transferat pe elvețianul Danijel Subotic

În scurta pauză cât campionatul a fost întrerupt FC Dinamo Bucureşti a încercat să-și completeze lotul, anunțând astăzi transferul atacantului elveţian Danijel Subotic (29 de ani).

Venit din Kazahstan, unde a evoluat la Shakhter Karagandy, fotbalistul şi-a început cariera la juniorii clubului FC Basel, iar apoi a evoluat pentru Portsmouth, Zulte Waregem, Southend United, Grosseto, Universitatea Craiova, ASA Tg. Mureş, Volyn Lutsk, Gabala, Al-Qadisiya, Sheriff Tiraspol şi Ulsan.

Subotic a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica. El va îmbrăca tricoul cu numărul 31 la formația bucureșteană.

În liga I a României, Subotic a marcat 7 goluri, 5 dintre ele fiind reușite în cele 16 meciuri disputate pentru Universitatea Craiova. El a bifat 6 selecţii pentru reprezentativa sub 19 ani a Elveţiei. În palmaresul său figurează titlul de campion cu Sheriff Tiraspol (Moldova), „AFC Cup” cu Al-Qadisiya (Kuwait) şi „FA Cup” cu Ulsan (Coreea de Sud). De asemeneam, a fost golgeterul campionatului din Kuwait (2015), iar un an mai târziu a fost cel mai bun marcator din prima ligă a Moldovei, cu douăsprezece reuşite pentru Sheriff Tiraspol. Cu patru ani în urmă, în 2014, la Gabala, a fost declarat stranierul anului în Azerbaidjan.