Adrian Ambrosie: ”Am suferit în repriza a doua la Voluntari, dar importate sunt punctele”

Președintele executiv al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a admis că evoluția echipei sale a lăsat de dorit în repriza secundă a meciului cu FC Voluntari (scor 3-2 pentru echipa din Copou), dar a subliniat importanța celor trei puncte.

”A fost o victorie norocoasă, dar extrem de importantă pentru noi. Am suferit în repriza a doua, am pierdut mijlocul terenului, iar acest lucru s-a văzut în joc. Nu mă așteptam să jucăm atât de slab în partea secundă, din contră, speram să le mai dăm două-trei goluri. Este important că am obținut cele trei puncte, care ne apropie de plutonul fruntaș”, a declarat președintele Adrian Ambrosie.

Acesta a explicat unul dintre motivele evoluției mai slabe a Iașiului din repriza secundă: ”Din câte am înțeles, Kamer Qaka nu s-a simțit bine la pauză și a intrat cu probleme în teren în repriza secundă. Și Platini a terminat benzina, iar asta s-a văzut. Cu siguranță băieții au învățat multe din acest meci și sper să nu mai facă aceleași greșeli. Ar fi fost păcat să dăm cu piciorul la două puncte mari, pe care la pauză le aveam ca și acontate. Urmează un meci crucial pentru noi, cu Dinamo, iar o nouă victorie ne-ar apropia de podium, acolo unde ne dorim să rămânem”, a completat Ambrosie.