Botoșaniul, în criză după plecarea lui Mihai Roman la FCSB. Iftime își vrea căpitanul înapoi la echipă

Coincidență sau nu, FC Botoșani nu a mai înregistrat nicio victorie după plecarea căpitanului Mihai Roman la FCSB. Gruparea moldavă l-a cedat pe căpitan la FCSB înaintea meciului din etapa a 5-a, cu Poli Iași, iar de atunci echipa lui Costel Enache a înnregistrat dou remize și trei înfrângeri.

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a declarat că încearcă s-l aducă înapoi la echipă de Mihai Roman de la FCSB.

„Eu ştiu foarte bine pentru ce a fost transferat Roman la Steaua Am discutat cu Gigi Becali de la început despre acest lucru. El a fost adus ca să îl ajute pe Gigi să se califice în grupele Europa League, iar apoi să joace mai mult în această competiţie pentru echipa dânsului. Acum situaţia s-a complicat şi este normal ca Gigi şi cei de la Steaua să dorească să joace în Liga 1 cu jucătorii tineri şi de mare perspectivă pe care Dică îi are sub comandă. O să discut cu Gigi Becali, iar dacă o să ajung la o soluţie cu dânsul, atunci eu îl vreau chiar şi de mâine pe Roman la Botoşani. Acum îl pot lua doar dacă rămâne liber de contract. Însă dacă nu, atunci vom aştepta până în iarnă şi vom vedea ce o soluţii o să găsim atunc”, a declarat Iftime.