ACS Futsal Poli Iași, la prima victorie în acest sezon

Echipa ACS Futsal Poli Iași a obținut primul succes din acest sezon pe terenul nou-promovatei SCM Gloria Buzău, duminică, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Ligii I de futsal. Elevii lui Nelu Stancea s-au impus greu, pe final, Jodas Vives Antoni „Toni” (min. 32) şi Valentin Pricop (min. 40) punctând pentru prima victorie a echipei ieșene în Liga I sub această titulatură.

”Este o victorie foarte importantă pentru noi în economia luptei pentru play-off. Suntem o echipă nouă, în formare, dar obiectivul rămâne play-off-ul. Va fi foarte greu, pentru că toate echipele s-au întărit, dar noi vom lupta, vom lua fiecare meci în parte și sperăm să ne atinge obiectivul”, a declarat antrennorul echipei ieșene, Nelu Stancea. Acesta admite că lotul trebuie întărit în continuare pentru ca echipa sa să aibă șanse la play-off: ”Lotul este subțire numeric în acest moment, am mai avea nevoie de întăriri, dar probabil vom mai aduce jucători în iarnă. Vom vedea ce buget avem și vom încerca să ne întărim. Față de lotul trecut au venit Călugăreanu, Știrbets și portarul ucrainean Ruslan Slobodyanyuk, care încă nu are permisul de muncă și nu a putut juca”.

La rândul său, căpitanul echipei ieşene, Andrei Despan, a declarat: ”A fost un meci dificil, am început greu şi în prima repriză am intrat şi în jocul gazdelor, care s-au apărat. Bine însă că au venit şi golurile noastre spre final, care ne-au adus victoria, victorie pe care o dedicăm portarului nostru Ioan Grigoraş, care sâmbătă şi-a aniversat ziua de naştere. Echipa din Buzău este una bună în acest moment, cu jucători aduşi de la alte echipe de primă ligă, cu destulă experienţă şi ea va reuşi să se impună în viitorul apropiat. În etapa viitoare ne aşteaptă un alt meci greu acasă, cu formaţia din Călăraşi, dar sperăm că vom face un joc bun şi vom obține victoria”.