Oficialii Politehnicii Iași îl acuză pe arbitrul Feșnic după eșecul cu Viitorul

Ieșenii nu au trecut încă peste înfrângerea cu Viitorul și consideră că arbitrul Horațiu Feșnic a dat dovadă de exces de zel la faza penalty-ului ratat de Denis Drăguș, când a dictat repetarea loviturii. Președintele executiv Adrian Ambrosie spune că dacă s-ar aplica regulamentul la sânge, arbitrii ar trebui să repete aproape toate penalty-urile din Liga I.

”Dacă s-ar aplica litera regulamentului, probabil toate penalty-urile ar fi repetate. La toate loviturile de pedeapsă intră jucători în careu. Până acum nu îmi aduc aminte să se fi dictat o repetare în acest sezon. S-a trezit domnul Feșnic, la Iași. Din 20 de arbitri, nu știu dacă altul lua această decizie. Stau și mă întreb ce ar fi făcut arbitrul Feșnic dacă Voduț ar fi marcat imediat după ce Drăguș a ratat. Anula golul și dicta repetarea? Dacă se respectă litera regulamentului la sânge, atunci să se aplice peste tot aceeași măsură. Nu doar la Iași. Arbitrii să fie consecvenți la toate meciurile, nu doar la ale noastre”, a reacționat președintele Adrian Ambrosie.

Amical cu moldovenii de la Sf. Gheorghe

Vineri, de la ora 17.00, echipa lui Flavius Stoican va disputa În Copou un meci amical cu formația moldoveană FC Sfântu Gheorghe, locul 6 în prima ligă din campionatul Republicii Moldova. Partida se va juca pe stadionul ”Emil Alexandrescu”.