Ieșenii speră să dea lovitura pe terenul campioanei CFR Cluj

Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că echipa din Copou poate emite pretenții la un rezultat favorabil pe terenul campioanei CFR Cluj, fiind convins că determinarea și ambiția elevilor lui Flavius Stoican pot echilibra balanța.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, cu campioana en-titre, o echipă care a beneficiat indirect de un mare ajutor din partea lui Andrei Cristea și a colegilor săi în finalul campionatului trecut. Noi i-am făcut practic campioni prin acel succes în fața FCSB-ului, dar acum vrem să-i batem. Va fi foarte greu, pentru că CFR-ul are jucători de echipă națională, cum sunt Manea sau Țucudean, au și străini valoroși în echipă, pecum Culio sau Camora, dar și noi formăm o echipă puternică. Atuul nostru este liniștea, iar determinarea și ambiția jucătorilor noștri pot bate valoarea individuală a gazdelor”, a declarat președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie.

Acesta a subliniat faptul că Iașiul are nevoie de cel puțin patru puncte pentru a rămâne în apropierea zonei play-off. ”Îi simt foarte motivați pe jucători, sunt deciși să facă un meci mare și sunt convins că putem obține cel puțin un punct. Eu cred că dacă luăm patru puncte în ultimele două etape din sezonul regulat, la CFR și acasă cu Sibiu, ne putem menține în apropierea zonei play-off, obiectivul nostru”, a continuat Ambrosie, care își dorește un arbitraj corect în Gruia: ”În ultimele meciuri am cam fost ciupiți de arbitri. Au fost probleme și în deplasarea de la Mediaș, și acasă cu Viitorul. Sper să beneficiem de un arbitraj corect, iar cel mai bun să se impună pe teren, fără ajutor din partea brigăzii de arbitri”.