Sportul Snagov vrea să redevină lider în Liga a II-a: „Trebuie să abordăm jocul cu foarte mare responsabilitate și determinare”

Sportul Snagov a pierdut în etapa precedentă pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, după o serie de 11 meciuri fără înfrângere și a fost detronată de către rivala din Ilfov, Academica Clinceni. Cele două formații se află la egalitate de puncte, iar echipa lui Gyuszi Balint speră să revină pe prima poziție în clasamentul Ligii a II-a.

Antrenorul Sportului Snagov a prefațat întâlnirea cu Metaloglobus București, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 13-a a eșalonului secund. Acesta a dezvăluit care ar putea fi secretul obținerii victoriei în fața trupei pregătite de către Bogdan Andone.

„Calculele de pe hârtie ne dau ca favoriți în meciul de mâine, dar pentru a ne asigura cele trei puncte trebuie să abordăm jocul cu foarte mare responsabilitate și determinare. Este clar că totul ține de noi, chiar dacă Metaloglobus este o grupare imprevizibilă, să nu uităm că a învins Petrolul pe teren neutru. Mă bucur pentru că după meciul cu Pandurii am avut o săptămână productivă, în care băieții s-au pregătit foarte bine. Am analizat acel joc, am remediat aspectele care nu au funcționat etapa trecută și sper ca echipa să reacționeze pozitiv după eșecul suferit, doar un joc consistent ne poate aduce victoria pe care o vizăm”, a spus Gyuszi Balint, potrivit paginii de Facebook a ilfovenilor.