Laszlo Balint înainte de Chindia. ”Cel mai important examen al turului de campionat”

Chindia Târgoviște-Sportul Snagov este cel mai așteptat meci al etapei care urmează în etapa a XIV-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Laszlo Balint, antrenorul actualului lider din eșalonul secund, Sportul Snagov, prefațează disputa cu dâmbovițenii de la Chindia.

Reporter.: Gyuszi, a trecut Metaloglobus, vine Chindia!

Laszlo Balint.: Mă bucur că jucătorii au depășit cu brio eșecul de la Târgu Jiu. Ne-am mobilizat, într-un meci deloc ușor cu Metaloglobus, și am reluat șirul victoriilor.

R.: Chindia, un adversar în formă!

L.B.: Și noi ne aflăm într-o bună dispoziție dar dâmbovițenii parcurg, la rândul lor, o perioadă fastă cu șase victorii consecutive. Tocmai de aceea spun că meciul de duminică este cel mai important pentru noi din acest tur de campionat.

R.: Cum se prezintă lotul Snagovului înaintea confruntării cu Viorel Moldovean?

L.B.: Avem și noi, ca și multe alte formații, destule probleme de lot. Am operat câteva modificări și la partida cu Metaloglobus, forțați de indisponibilități, dar mă bucur că jucătorii care au intrat pe gazon și-au făcut bine treaba.

R.: Laszlo Balint, un nume cerut de formațiile puternice ale seriei!

L.B.: Mă bucur că munca este apreciată și că se vorbește în termeni frumoși despre mine și Sportul. Deocamdată sunt la Snagov, am un contract de onorat și mă concentrez pe munca de aici. Dar, la fotbal, nu poți ști ce îți aduce ziua de mâine!