Internaționalul care stă acasă. Stelu Costache nu s-a mai întors la Snagov

Sportul Snagov pregătește atent cea mai importantă dispută a acestui sezon care are loc duminică la Târgoviște

”Am fost nevoit să fac o serie de schimbări, din motive justificate, în ultimele partide de campionat. Important este faptul că toți cei care intră pe teren își fac bine treaba”, puncta antrenorul Sportului Snagov, Laszlo Balint, la capătul victoriei clare, 3-0, cu Metaloglobus București.

Cu un lot nu foarte numeros, măcinat de suspendări și accidentări, ilfovenii îl pierdeau, la un moment dat, pe parcursul turului de campionat, pe internaționalul de juniori Stelu Costache, jucător cu bune prestații când se afla pe teren în tricoul divizionarei secunde. Neînțelegerile dintre cele două părți nu au fost soluționate și jucătorul de bandă stângă care bifat și câteva acțiuni ale echipei naționale Under 19 nu a mai revenit la echipă în ciuda încercărilor repetate ale oficialilor liderului eșalonului secund.

Costache așteaptă acasă, la Urziceni, o soluționare a situației sale la capătul turului de campionat. Poate nu va fi prea târziu în ideea recuperării la timp a unui jucător care a arătat că are un potențial sportiv capabil să îi redeschidă la timp drumul spre performanță.