Moldovan cheamă publicul la stadion. ”Suporterii ne pot împinge către victorie”

Chindia Târgoviște întâlnește Sportul Snagov într-un meci al primelor două clasate la ora disputei

Dâmbovițenii au ajuns pe locul secund în clasamentul la zi după un parcurs remarcabil în ultimele șase etape care au adus tot atâtea victorii. În aceste condiții meciul cu Sportul Snagov, ocupanta primului loc în clasament cu un punct peste dâmbovițeni, capătă conotații speciale la Târgoviște.

Un succes al gazdelor, la îndemână după forma excelentă pe care o traversează Chindia, ar aduce postura de lider în clasament pentru Cherchez și compania. Lumea vine, de obicei, în număr mare la Târgoviște pe un stadion Eugen Popescu aflat departe de standardele unei formații cu pretenții. Chiar și în aceste condiții Viorel Moldovan a făcut apel la public pentru prezența la meciul de duminică.

”Avem mare încredere, am crescut şi în calitatea jocului. Respectăm fiecare adversar şi tratăm cu seriozitate fiecare meci. Sper să vină multă lume la stadion, pentru că şi suporterii simt perioada bună pe care o traversăm. Avem nevoie să ne fie alături, pentru a împinge echipa spre victorie”, a transmis tehnicianul Chindiei înaintea disputei de duminică cu Sportul Snagov.