Flavius Stoican, reconfirmat pe banca tehnică a Politehnicii Iași după eșecul cu Sibiul

Finanțatorul Politehnicii Iași, Horia Sabo, a infirmat zvonurile apărute după eșecul cu Hermannstadt Sibiu care-l dădeau ca și demis pe antrenorul Flavius Stoican. Sabo a declarat că tehnicianul se bucură în continuare de încrederea conducerii.

”Nici vorbă să-l demitem pe Flavius. Nici vorbă. Din contră. Sunt speculații, invenții. Am vorbit cu el după meci, aseară, încercăm să căutăm soluții să ieșim din criza asta. Să vedem cum ne organizăm, trebuie să ne punem cu toții mintea la contribuție să căutăm cea mai bună soluție pentru a ieși din impas. Sigur, se poate ieși cu o serie de victorii și sper să ajungem acolo”, a declarat Horia Sabo.

Aceata nu înțelege de jucătorii au evoluat fără curaj în meciul cu Sibiul. ”Am fost și la pauză la vestiare, am încercat să-i încurajez pe jucători. I-am văzut lipsiți de curaj pe teren, poate și de entuziasm. Nu știu de ce. Sigur, se pot lua unele măsuri administrative, dar încă sunt la cald acum, nu vreau să vorbesc despre asta. Vreau să stau până luni, să mă liniștesc și vom căuta soluții împreună pentru a ieși din impas”, a continuat Sabo.

În sprijinul afirmațiilor lui Sabo vine decizia luată chiar de către acesta de a elimina din contractul lui Flavius Stoican o clauză prin care clubul putea demite antrenorul la finalul turului dacă echipa se clasează mai jos de locul 8.