FOTO | Metaloglobus – Balotesti – 1-0 | Vlad Vladut aduce 3 puncte uriase pentru gazde

Syntax error in album specification. Album does not exist: 17

Echilibru, acesta era atributul partidei dintre Metaloglobus si Balotesti, meci contand pentru etapa a 14-a din campionatul ligii secunde de fotbal.

VEZI AICI REZULTATELE ETAPEI SI CLASAMENT ACTUALIZAT!

Asta s-a si intamplat pe parcursul meciului la care au asistat in jur de 200 spectatori pe stadionul din cartierul bucurestean Pantelimon.

Partida a debutat cu cateva atacuri ale gazdelor insa pe parcurs oaspetii, condusi de pe banca tehnica de Fane Nofitovici, au echilibrat jocul.

Cu strategie comuna de atac, actiuni pe benzile terenului cu centrari in careu, cele doua echipe s-au anihilat reciproc pe parcursul primei reprize.

Singurul gol al partidei a avenit in minutul 54 si a fost realizat de Vlad Vladut.
Tanarul jucator al bucurestenilor a profitat de o pasa geniala a lui Ovidiu Herea, venita din zona centrala in banda stanga a atacului, dar si de o gafa tactica in apararea Balotestiului.
La faza precedenta golului, Constantin Dedu poarta o actiune de atac in terenul advers insa Vasile Mihai nu acopera zona lasata libera de fundasul ilfovean.
De spatiul liber profita Vlad Vladut care, dupa ce primeste de la Herea, patrunde in careul advers de unde il executa pe Fulga cu sut la coltul lung.

Herea cedeaza fizic si este inlocuit cu Ghenovici. Pentru siguranta intra si Sava. Pasul inapoi facut de mutarile lui Gigel Coman este evident.
De cealalta parte, Nofitovici muta pentru atac. Cosmin Mihai si Paraschiv, jucatori cu profil ofensiv, sunt introdusi in teren.

Mutarile tactice ofensive aduc cateva ocazii interesante in tabara oaspetilor.
Se inmultesc actiunile de atac si cateva ocazii sunt trecute in dreptul Balotestiului.
Insa…doar atat.

Partida se incheie cu victoria celor de la Metaloglobus care, cu 17 puncte acumulate in cele 14 etape, se situeaza pe locul 12.
Balotestiul ramane in zona gri a clasamentului, locul 18, cu numai 11 puncte.

VEZI AICI REZULTATELE ETAPEI SI CLASAMENT ACTUALIZAT!

Metaloglobus – Robert Geanta, Constantin Costache, Florin Buzea, Alexandru Caramalau(cpt), Alpphousseyni Sane, Sota Mino, Robert Riza, Valeriu Culda, Ovidiu Herea, Vlad Vladut, Andrei Ciolacu
Rezerve – Daniel Anca-Trip, Raul Negotei, Andrei Sava, Valentin Andrei, Stefan Niculae, Valentin Ghenovici, Jordan Albert
Antrenor – Gigel Coman

Balotesti – Corneliu Fulga(cpt), Constantin Dedu, Marian Ghita, Valentin Flamanzeanu, Nicusor Filip, Alexandru Neagu, Cornel Predescu, Andrei Mihai, Alin Gojnea, Ionut Stoica, Vasile Mihai
Rezerve – Alexandru Iordan, Franco Paraschiv, Valentin Nicolae, Constantin Clatinici, Cosmin Mihai, Marian Marin, Bogdan Marciuc
Antrenor Fane Nofitovici

FC Metaloglobus  1-0  CS Balotesti
Vlad ’54

 

Galerie foto