Credit pentru Flavius Stoican. Tehnicianul va sta pe bancă la meciul cu Astra, anunță conducerea clubului

Directorul general al Politehnicii Iași, Horia Sabo, a declarat că tehnicianul Flavius Stoican va sta pe banca tehnică a Iașiului la meciul cu Astra, din etapa a 15-a, astfel că nu se pune problema schimbării băncii tehnice. ”Am vorbit cu Flavius după meci și am luat deja o decizie, va sta pe bancă la meciul cu Astra”, a precizat Horia Sabo.

La scurt timp după încheierea meciului cu CSU Craiova, antrenorul Flavius Stoican a avut o discuție cu conducerea Politehnicii, la tribuna oficială a stadionului ”Emil Alexandrescu”. Înainte de a veni la conferința de presă, tehnicianul s-a întâlnit cu directorul general Horia Sabo, acesta din urmă asigurându-l pe Stoican de toată susținerea sa.

”Eu am adus echipa în această situație, eu o voi scoate. Sunt convins că vom redresa această situație și vom ieși din criză. Dacă am fi jucat 11 la 11 cu Craiova, cu siguranță altfel ar fi fost rezultatul. Este foarte greu să joci împotriva Craiovei cu un om în minus aproape un meci întreg. Trebuie să strângem rândurile, să ne privim în oglindă, să vedem unde am greșit și să mergem mai departe. Sunt sută la sută convins că pot readuce echipa pe drumul cel bun. Suntem într-un moment greu, dar acum se văd caracterele puternice. Dacă vom fi uniți, vom readuce echipa acolo unde îi este locul”, a declarat Flavius Stoican.

Foto: Politehnica Iasi.