Darius Olaru, gol superb în primul său meci pentru naționala de tineret: „Sper să merg la EURO”

Echipa națională sub 21 de ani a României a disputat o partidă amicală contra reprezentativei similare a Belgiei și a încheiat la egalitate, scor 3-3, întâlnirea de la Cluj.

Denis Drăguș a înscris pentru scorul de 1-1 din penalty chiar înainte de pauză, iar în partea secundă a jocului belgienii au preluat conducerea și au dus scorul la 3-1. Darius Olaru a fost cel care a readus România în joc, prin golul superb marcat în minutul 90. După doar un minut, Ciobanu a introdus și el mingea în poartă și a stabilit scorul partidei, 3-3.

Jucătorul lui Gaz Metan Mediaș, în vârstă de 19 ani, a înscris la prima sa apariție în tricoul naționalei de tineret și s-a declarat încântat de ceea ce a întâlnit în cadrul echipei pregătite de către Mirel Rădoi.

„Ma bucur ca am obtinut un rezultat de egalitate. O sa urmaresc din nou acest gol. Ma bucur ca am ajutat echipa in aceasta seara si sper sa o ajut si pe viitor daca o sa fie nevoie de mine. E cel mai bun grup in care am fost vreodata. Vedem ce o sa fie pe viitor si sper sa continui si pe viitor si poate si la Euro. Sper ca la club sa prindem playoff-ul si vom vedea pe viitor.

In Portugalia eram chiar in tribuna. Au fost cele mai mari emotii din viata mea la acel penalty. Ne bucuram ca Ionut Radu ne-a ajutat si a parat acel penalty. Am reusit sa faca pasul cel mare catre Euro”, a spus Darius Olaru, potrivit sport.ro.

Povestea lui Darius Olaru o puteți citi în numărul 24 al Revistei 100% Sport (octombrie 2018).